Bine ati venit!

Scoala de soferi Ovadiuc Suceava este pe piata suceveana inca din anul 1993 fiind prima companie privata de profil.

Principiul nostru de baza este sa oferim calitate, valoare si servicii excelente pentru toti clientii nostri.
Scoala noastra scolarizeaza cursanti in vederea obtineri permisului de conducere pentru urmatoarele categorii:

  • categoria A, A1
  •  categoria B,
  •  categoria C,
  •  categoria CE,
  •  categoria D,
  •  categoria DE.

BANNER

Pregatirea teoretica a  cursantiilor se realizeaza in salile noastre de curs de pe strada Calea Unirii, Nr.24 A Suceava. Sala  de curs este dotata cu materiale didactice ultramoderne, in conformitate cu standardele Uniunii Europene cum ar fi: videoproiector, planse legislatie rutiera, tabla magnetica, macheta stradala, mape bibliografice ilustrate, calculatoare ( unde se lucreaza cu programe similare celor de la  examenul de politie ) motoare tip MAS si Mscoala de soferi ovadiucAC, etc. Prezentarea pe videoproiector a tuturor modificarilor in legislatia rutiera.
Pregatirea practica pentru cat. B se poate efectua pe o gama diferita de masini, cum ar fi:
Renault Clio, Peugeot 207, Peugeot 307 si Dacia Logan
Instructorii scolii noastre sunt  selectati cu atentie si testati in permanenta, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de serviciile unor adevarati profesionisti.

Programul de efectuare a orelor de legislatie precum si a orelor de pregatire practica este unul flexibil venit in ajutorul candidatilor care au un program incarcat ( program cursuri si Sambata – Duminica ).

La noi clientul este intotdeauna pe primul loc. Construim o relatie bazata pe incredere cu clientii nostri, ne adaptam nevoilor acestora.

Soferia nu este o joaca, totusi este vorba despre viata dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic, de aceea pentru cateva sute de lei in minus nu va lasati tentati de ofertele amagitoare ! 

Va punem la dispozitie atat pentru inchiriere cat si pentru a invata sa sofati o gama variata de masini, cu o fiabilitate si siguranta garantata, pentru a raspunde necesitatilor fiecaruia. Comunicam permanent cu clientii nostri si investim in permanenta pentru a largi oferta noastra.

NOTA : Pentru cei care urmeaza cursurile de conducere auto categoria B, oferim bonus gratuit, curs de perfectionare in conducerea autovehiculului ( curs pilotaj auto )

NOTA : Pentru cei care urmeaza cursurile de conducere auto categoria C, CE, D, oferim reducere pentru atestate transport marfa si persoane

Instructori auto

Ovadiuc Vasile
Ovadiuc VasileProfesor legislatie rutiera | Instructor auto
Tel. O745 – 500.405
Categoriile: A, B, C, CE, D
Vechime 30 ani.
Borhan Gheorghe
Borhan GheorgheInstructor auto
B, C, CE, D
Vechime 34 ani.
Lavric Dan
Lavric DanInstructor auto
Categoriile: B, C, CE
Vechime 15 ani.
Ovadiuc Vasile
Ovadiuc VasileInstructor auto
Categoriile: A, B, C, CE, D
Vechime 30 ani.

Conditii pentru obtinerea permisului de conducere

scoalaPersoana care solicita examinarea pentru obtinerea permisului de conducere trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

a ) Sa aiba varsta de cel putin 18 ani, cu urmatoarele exceptii:
cel putin 16 ani, pentru subcategoriile A1 si B1;
cel putin 21 de ani, pentru categoriile D, D+E, Tb si Tv si subcategoriile D1 si D1+E;
b ) Sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea pe drumurile publice a autovehiculelor din categoriile si subcategoriile pentru care solicita examinarea;
c ) Sa faca dovada  pregatirii teoretice si practice, realizata prin cursuri organizate de unitati autorizate pentru categoriile sau subcategoriile pentru care solicita examinarea;
d ) Sa faca dovada ca domiciliaza sau ca are resedinta pe raza de competenta a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a vehiculelor unde solicita sa fie examinata.
e ) Persoana condamnata prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva pentru comiterea unei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice sau de omor, lovire ori vatamare cauzatoare de moarte, vatamare corporala grava, talharie, ultraj sau furtul unui autovehicul poate fi admisa la examenul pentru obtinerea permisului de conducere sau a brevetului de conducator, in conditiile prevazute la art. 103 alin. (1) lit. a) si b) din O.U.G. 195/2002.